Πρόγραμμα προπονήσεων κολύμβησης

09
Νοε

Ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ ξεκίνησε τις προπονήσεις του και πιο συγκεκριμένα με το άθλημα της κολύμβησης.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης στο χώρο της μεγάλης αλλά και της μικρής πισίνας. Τα ωράρια και οι ημέρες των προπονήσεων καθορίζονται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες των παιδιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 13:00-15:00 (μικρή πισίνα <εκμάθηση και θεραπευτική κολύμβηση>)
Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 15:00-17:00 (μεγάλη πισίνα <εκμάθηση και αγωνιστική κολύμβηση>)
Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 21:00-21:30 (μικρή πισίνα <εκμάθηση και θεραπευτική κολύμβηση)

*οι μέρες και οι ώρες προπόνησεις μπαίνουν κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων.

*Υπεύθυνοι προπονητές: Δεληγιάννη Δάφνη, Δημητροπούλου Χρυσούλα, Αγιαννιτόπουλος Αλέξης, Κούρτη Βάγια, Δημητριάδου Αναστασία.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...