2η ημερίδα Στίβου για Άτομα με Αναπηρίες

15
Ιουν

Με μεγάλη επιτυχία και πάρα πολλές συμμετοχές αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμας», η 2η ημερίδα Στίβου για Άτομα με Αναπηρίες, που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τις προσπάθειες των παιδιών, χειροκρότησαν, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου, καθώς και τα παιδιά από το χωριό SOS Αλεξ/πολης, που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, δημιουργώντας μια ευχάριστη και πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης που για μια ακόμη φορά ενίσχυσε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωσή μας.

Ήταν ένα καλό… ζέσταμα πριν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ, στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, όπου ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με τρεις (3) αθλητές.

Η επιτυχία της 2ης  ημερίδας, μας… «προκαλεί», να προσπαθήσουμε τον επόμενο χρόνο, για μια διοργάνωση με συμμετοχές αθλητών και Συλλόγων, από όλη την Ελλάδα.

 

Δείτε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο Facebook του Συλλόγου


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...