3η Κολυμβητική ημερίδα για Άτομα με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ»

12
Μάι

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 (17:00 με 19:00), θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ», (μικρή και μεγάλη πισίνα), η 3η Κολυμβητική ημερίδα για Άτομα με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων, ειδών υγιεινής, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών φαρμακείου, για την κάλυψη αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS ΘΡΑΚΗΣ.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (13/5), μέχρι και την ημέρα της ημερίδας (18/5), στα γραφεία του Συλλόγου (εντός του κολυμβητηρίου), τα οποία θα είναι ανοιχτά 09:00 με 11:00 το πρωί και 16:00 με 18:30 το απόγευμα.

οι υπεύθυνοι του Παιδικού χωριού SOS Θράκης, μας γνώρισαν, ότι οι κυριότερες ανάγκες τους είναι:

  • Υγρά Απορρυπαντικά-μαλακτικά, ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων  (ρούχων, πιάτων)
  • Είδη περιποίησης (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνι, μαλακτική κρέμα)
  • Είδη γενικού καθαρισμού (χλωρίνη, υγρό καθαριστικό για το πάτωμα, υγρό για τα τζάμια, υγρό-σκόνη για τα άλατα, καθαριστικά κουζίνας-μπάνιου σφουγγαρίστρες κτλ)
  • Χαρτικά είδη (χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, υγείας, χαρτομάντιλα, σερβιέτες, μωρομάντηλα κτλ)
  • Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο
  • Δημητριακά, Μαρμελάδες, μέλι, πελτέ ντομάτας, ταχίνι, μερέντα
  • “Όσπρια (φακές, ρεβίθια, φασόλια, φαβα κτλ)( από ζυμαρικά μόνο κουσκούς, τραχανά, χυλοπίτες, φιδέ)
  • Είδη φαρμακείου όπως: αυτ. επίδεσμοι, ιώδιο, αντισηπτικά σε υγρή μορφή ή gel, γάζες, σπρέι για εγκαύματα κτλ για το κουτί α’ βοηθειών.afisa


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...