3η κολυμβητική ημερίδα ΑμεΑ

19
Μάι

Με πάρα πολλές συμμετοχές και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ», (μικρή και μεγάλη πισίνα), η 3η Κολυμβητική ημερίδα για Άτομα με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ», που φέτος ήταν αφιερωμένη στο Παιδικό Χωριό SOS ΘΡΑΚΗΣ.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, καθώς και των τμημάτων εκμάθησης και αποκατάστασης, κολύμπησαν με πολύ κέφι, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα, που ικανοποίησε και χαροποίησε  τους φίλους του Συλλόγου, που παρακολούθησαν την ημερίδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης κ. Κώστας Γκοτσίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης, που με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η προμήθεια και σύντομα θα υπάρχουν στο κολυμβητήριο, για χρήση των αθλητών του συλλόγου, ένα «γερανάκι» και δύο ειδικά αναπηρικά αμαξίδια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ώστε να συγκεντρωθεί ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων, ειδών υγιεινής, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών φαρμακείου, για την κάλυψη αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS ΘΡΑΚΗΣ.

Ευχαριστούμε τον κύριο Χρήστο Γκοτσίδη, που για ακόμη μια φορά, ήταν δίπλα στο Σύλλογο, βοηθώντας τον ποικιλοτρόπως.

Ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα Α” βοηθειών του Ε.Ε.Σ./Παράρτημα Αλεξανδρούπολης

Ευχαριστούμε βέβαια τους Προπονητές μας, τη Δάφνη, τον Αλέξη, τη Γιώτα, τη Νατάσσα, την Άννα, που με ανεξάντλητο κέφι, φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια, για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές μας, που την ερχόμενη Τετάρτη, «ρίχνονται» στη μάχη των Πανελλήνιων αγώνων κολύμβησης ΑμεΑ 2019, που θα γίνουν στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας.

viber image 2019-05-17 , 18.02.17viber image 2019-05-17 , 18.02.18


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...