ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και μέλη του συλλόγου μας,

Θα θέλαμε να σας καλοσωρίσουμε στη νέα αθλητική χρονιά 2017-18 που ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Οι ώρες των προπονήσεών σας θα καθορίζονται σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές που θα σας αναλμβάνουν και σύμφωνα με τις ώρες που έχουμε στη διάθεση μας, ως Σύλλογος, για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οποιοδήποτε πρόβλημα που πιθανόν θα προκύψει, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητιέται για να βρίσκουμε μία κοινής αποδοχής λύση.

  • Οι προπονήσεις είναι δύο την εβδομάδα  και διαρκούν 30΄ λεπτά, εκτός από κάποια τμήματα αγωνιστικά της κολύμβησης ή του στίβου.
  • Η συνδρομή θα τακτοποιείται σε ώρες γραφείου (που θα ανακοινωθούν έγκαιρα) στην Ταμία του Συλλόγου ή σε εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. (ΌΧΙ στους προπονητές) και την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, ή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του συλλόγου που τηρείται στην Alpha Bank με IBAN: GR47 0140 9200 9200 0200 2021 888.
  • Οι συνδρομές είναι:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΣΤΙΒΟΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΜΗΝΑΣ

3ΜΗΝΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΜΗΝΑΣ

Εκμάθηση– Θεραπευτική κολύμβηση

30 €

85 €

Μαζικό-Υγείας

5 €

ΑγωνιστικόΑπό 3 φορές/βδομ.

35 €

100 €

Ατομικό(2φ/βδ)

25 €

Εκμάθηση1 φορά/βδομ.

20 €

55 €

Ομαδικό(2φ/βδ)

15 €

Αποκατάσταση

30 €

85 €

Αγωνιστικόμέχρι 3 φορές/βδομ.
Παιδικό:«Γνωρίζω το φίλο μου καλύτερα»(1φ/βδ)

10 €

Τέλος εγκατάστασης (αποδίδεται απ’ ευθείας στο Δήμο)

10 € για ΑμεΑ

20 € για υπόλοιπες κατηγορίες

Εγγραφή/ετήσια συνδρομή        10 €

*Εφόσον υπάρχει ζήτηση και για κάποιο άλλο τμήμα τότε θα δοθεί και η αντίστοιχη τιμή συνδρομής.

**Τα τμήματα γίνονται σύμφωνα με τις κινητικές δεξιότητες των αθλουμένων.

 

  • Παρακαλείστε να ενημερώνετε τον εκάστοτε εκπαιδευτή για τη μη προσέλευσή σας στην προγραμματισμένη προπόνηση με τηλεφώνημα ή μήνυμα, για να ρυθμίζει αναλόγως το πρόγραμμα και να μη κρατάει την εγκατάσταση κενή. Φυσικά, η ίδια υποχρέωση υπάρχει, σε περίπτωση αρρώστιας ή απουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Η συνδρομή πληρώνεται κανονικά ακόμα και αν λείπετε από τα μαθήματα.
  • Αν υπάρξει ακύρωση μαθήματος, που θα οφείλεται στον εκπαιδευτή, το μάθημα θα αναπληρώνεται σε συνεννόηση μαζί του.
  • Σε περίπτωση που πρόκειται να απουσιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλετε όμως να συνεχίσετε αργότερα, καλό είναι να κατοχυρώσετε την ώρα, συνεχίζοντας να πληρώνετε τη συνδρομή. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί η ώρα να δοθεί σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο που είναι σε λίστα αναμονής.
  • Τέλος, θα θέλαμε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και καθαριότητας του χώρου που χρησιμοποιούμε, προς αποφυγή παρατηρήσεων και υποδείξεων, από τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων που κάνει χρήση ο Σύλλογος.

 

Με κάθε ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ θα υποβάλλονται υποχρεωτικά:

v  ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για την κατάσταση υγείας του/ης αθλούμενου/νης.

v  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για τη συναίνεση δημοσιοποίησης μεμονωμένων ή ομαδικών φωτογραφιών του/ης αθλούμενου/νης, από τις δράσεις του Συλλόγου.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τοπτσής Ιωάννης, Πρόεδρος (6973080140)

Κεμανετζής Ειρήναρχος, Αντιπρόεδρος (6977444463)

Καρατζιά Ελένη, Γραμματέας (6942234337)

Δημητροπούλου Χρυσούλα, Ταμίας (6973939177)

Κυριακίδου Μαγδαληνή, Μέλος (6979576629)

Αγιαννιτόπουλος Αλέξης, Έφορος αγων. τμημάτων (6944361119)

Δεληγιάννη Δάφνη, Επικεφαλής προπονήτρια (6932318057)

Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...