Καλή αθλητική χρονιά | ΚΟΤΙΝΟΣ

Καλή αθλητική χρονιά

22
Σεπ

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλουμένων στον Σύλλογό μας, για τη μεγάλη (σε αριθμό παρισταμένων) και ουσιαστική (σε παρατηρήσεις, ιδέες και προτάσεις) συμμετοχή τους στη συνάντησή με το Δ.Σ. του ΑΣ ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», την προηγούμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου. Αν και χρησιμοποιήθηκε η διπλανή στα γραφεία μας (πολύ πιο μεγάλη) αίθουσα, η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που θα μας «αναγκάσει», να πραγματοποιήσουμε την επόμενη συνάντησή μας, σε πολύ μεγαλύτερο χώρο.
Καλή αθλητική χρονιά!

Θυμηθείτε το Ενημερωτικό μας σημείωμα…

Οι ώρες των προπονήσεών σας θα καθορίζονται σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές που θα σας αναλμβάνουν και σύμφωνα με τις ώρες που έχουμε στη διάθεση μας, ως Σύλλογος, για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οποιοδήποτε πρόβλημα που πιθανόν θα προκύψει, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητιέται για να βρίσκουμε μία κοινής αποδοχής λύση.

  • Οι προπονήσεις είναι δύο την εβδομάδα  και διαρκούν 30΄ λεπτά, εκτός από κάποια τμήματα αγωνιστικά της κολύμβησης ή του στίβου.
  • Η συνδρομή θα τακτοποιείται σε ώρες γραφείου (που θα ανακοινωθούν έγκαιρα) στην Ταμία του Συλλόγου ή σε εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. (ΌΧΙ στους προπονητές) και την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, ή στον Τραπεζικό Λογαριασμό του συλλόγου που τηρείται στην Alpha Bank με IBAN: GR47 0140 9200 9200 0200 2021 888.

Περισσότερα


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...