Ο ΚΟΤΙΝΟΣ «τρέχει» στο Run Greece

18
Σεπ

Μια μέρα έμεινε για τις εγγραφές στο Run Greece Αλεξανδρούπολη 2017.

Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» θα συμμετάσχει στην παιδική διαδρομή (Kids Run) με σκοπό τη συμμετοχή και τη χαρά σε μία δραστηριότητα που είναι για όλους.

Ιδιαίτερα φέτος, που η WIND, έχει επιλέξει τον Σύλλογό μας, για την κοινωνική της προσφορά, πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν.

Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών 800μ δίνεται μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Έβρου και τα παιδιά θα τερματίσουν στην αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού στον Φάρο.

Ελάτε κι εσείς, ακόμα κι αν δεν τρέξετε, για να χειροκροτήσετε και να  ενθαρρύνετε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Πληροφορίες για τον αγώνα και τις εγγραφές

Tags:  


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...