Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

26
Ιαν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και  φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους, οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και κ. Χρήστος Δερμετζόγλου, ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και Πρόεδρος  του Ηρόδικου κ. Μιχάλης Ραγκούσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ κύριος Ιωάννης Λυμβαίος.

Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία, ο κύριος Γεώργιος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ο κύριος Κων/νος ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, η κυρία Φωτεινή ΔΟΜΠΑΡΑ.

Τιμήθηκαν επίσης, με αναμνηστικό έπαθλο, για την επιτυχία τους στον μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής, οι μαθητές: Ευστάθιος  ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, Αντώνιος ΧΑΤΖΗΚΩΤΣΙΟΣ, Στέφανος ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου:

• Μαρία Κυριακίδου (Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κάτοχος 3 πανελλήνιων ρεκόρ Γυναικών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17)

• Μαρία Ποτουρίδου (Κολύμβηση, παραμπαντμιντον, κάτοχος 3 πανελλήνιων ρεκόρ Γυναικών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17)

• Μαρία Σιναπίδου (Κολύμβηση)

• Αθανάσιος Ταλιαντζής (Κολύμβηση, κάτοχος 2 πανελλήνιων ρεκόρ Ανδρών και 2 στην ηλικιακή κατηγορία 10-14)

• Τηλέμαχος Πανταζίδης (Κολύμβηση, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17)

• Ευάγγελος Λυμβαίος (Στίβος, Boccia, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών)

• Ραφαήλ Μαλαδάκης (Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών)

• Μποζ Ερσίν  (Στίβος), • Νικόλαος Παπαδόπουλος (Κολύμβηση, στίβος), • Φώτης Ντεφίδης (Στίβος, παραμπαντμιντον), •Γιάννης Τοπτσής (Στίβος), •Παναγιώτης Καραμανλίδης (Στίβος, παραμπαντμιντον), •Δημήτριος Γκουτζίδης (Κολύμβηση), • Νικόλαος Τσατσανίδης (Στίβος),
όπως και οι προπονητές τους:

Δεληγιάννη Δάφνη, Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος, Αθανασίου Παναγιώτα, Μιρμιγκίδης Ιωάννης,  Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Πουρνάρας Κωνσταντίνος, Βλάχου Αναστασία, Λενούδια Αννα, Μαργιόλα Παναγιώτα, Γλύκος Παναγιώτης.

Το «φλουρί» κέρδισε ο κύριος Παπαδόπουλος Γεώργιος.

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά μας πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο), για την εκδήλωση.

 

Και του χρόνου!


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...