Πολλές επιτυχίες και πλούσιες εμπειρίες στη Βουλγαρία

25
Νοε

Στο τρίτο διεθνές τουρνουά προσαρμοσμένης κολύμβησης, για παιδιά και νέους, που διοργάνωσε την Κυριακή 24/11/2019, το Ίδρυμα “Vo Waterway” στη Σόφια (Spartak Swimming Complex), που συμμετείχαν 85 αθλητές και αθλήτριες από 4 χώρες, ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» συμμετείχε με τέσσερεις αθλήτριες και τέσσερεις αθλητές.

Αν κι αυτό που μετράει σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι η συμμετοχή και οι εμπειρίες, αξίζει να δείτε τι κατάφεραν μέσα στην πισίνα τα δελφινάκια μας!

* Κυριακίδου Μαρία

1η 50μ. Ύπτιο, 1η 50μ. Ελεύθερο, 2η 50μ. πρόσθιο

Της απενεμήθη επίσης, κύπελλο ως η καλύτερη αθλήτρια γυναίκα της διοργάνωσης!

* Ποτουρίδου Μαρία

1η 50μ. πρόσθιο, 2η 50μ. ύπτιο, 2η 50μ. Ελεύθερο

* Συναπίδου Μαρία

4η 50μ. ελεύθερο, 5η 50μ υπτιο

* Μητρουλάκη Βιργινία

3η 25μ. Ύπτιο

* Μαλαδάκης Ραφαήλ

1ος 25μ πεταλούδα, 2ος 50μ ελεύθερο

* Πανταζίδης Τηλέμαχος

1ος 50μ. Ύπτιο, 1ος 50μ. Ελεύθερο, 2ος 25 πεταλούδα

* Θεολογίδης Γιάννης

2ος 50μ. Ύπτιο. 4ος 50μ. Ελεύθερο

* Αρβανίτης Ταξιάρχης (ο «Βενιαμίν» της ομάδας)

1ος 25μ.υπτιο, 3ος 25μ. Ελεύθερο

Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους προπονητές μας (Δάφνη Δεληγιάννη, Αλέξη Αγιαννιτόπουλο, Νατάσσα Βλάχου, Άννα Λενούδια) που τα προετοίμασαν και τα συνόδευσαν, μπράβο στους γονείς που ήρθαν μαζί μας στη Βουλγαρία, κάνοντας τον ΚΟΤΙΝΟ μια ζεστή και χαρούμενη οικογένεια!

kotinos_10years_Β


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...