Ευχαριστήριο για το Via Egnatia από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

06
Οκτ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κύριος Δημήτριος Πέτροβιτς, απέστειλε στον Σύλλογό μας, Ευχαριστήρια επιστολή, για τη συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»  στο «VIA EGNATIA RUN 2017», την οποία παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω.

Μας τιμά η ιδιαίτερη αναφορά του Αντιπεριφερειάρχη  στο Σύλλογό μας και υποσχόμαστε ότι θα «εργαστούμε» για την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας μας, και στη συμμετοχή μας στη διενέργεια του «VIA EGNATIA RUN 2018».

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια Via Egnatia

 

Tags:  


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...