Μεγάλες επιδόσεις στα «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2024»

30
Ιαν

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν η μία αθλήτρια και οι έξη αθλητές του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, στο 3ο Διεθνές meeting Κολύμβησης ΑμεΑ «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, 27 & 28 Ιανουαρίου 2024.

Με μια εντυπωσιακή συγκομιδή από τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ, 21 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, η ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ         ΜΑΡΙΑ, ο ΤΑΛΙΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο ΛΕΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ο ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ο ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, έδωσαν έμπρακτα υποσχέσεις για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Συγκεκριμένα:

Η Μαρία Κυριακίδου, έκανε ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της (S7) στα 50 μ. ελεύθερο και πρώτευσε επίσης στα 100 μ. ελεύθερο, στα 50μ & 100μ ύπτιο και στα 50 μ. πεταλούδα.

Ο Αθανάσιος Ταλιαντζής, έκανε τρία Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία του (S8, 17-18) στα 50μ., 100 μ. & 400 μ. ελεύθερο και πρώτευσε επίσης στα 50 μ. ύπτιο και 50 μ. & 100 μ. πεταλούδα.

Ο Αλέξανδρος Λεργιός, πρώτευσε στην κατηγορία του (S5) στα 50μ., 100 μ. & 200 μ. ελεύθερο.

Ο Τηλέμαχος Πανταζίδης, πρώτευσε στην κατηγορία του (S9) στα 50 μ. & 100 μ. ύπτιο και στα 100 μ. ύπτιο και κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο.

Ο Ιωάννης Θεολογίδης, πρώτευσε στην κατηγορία του (S9) στα 100 μ. πεταλούδα και 200 μ. Μ.Α., κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο.

Ο Ιωάννης Σεφεριάδης, πρώτευσε στην κατηγορία του (S9, 12-16) στα 50 μ. πεταλούδα, κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο και τερμάτισε τέταρτος στα 100 μ. πρόσθιο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, κατάκτησε στην κατηγορία του (S7)  το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. & 100 μ. πρόσθιο και τερμάτισε πέμπτος στα 50 μ. ύπτιο.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR