Σεμινάριο aquatic therapy Ι

30
Δεκ

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με τον τίτλο AQUATIC THERAPY Ι, στις εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξ/πολης, που απευθύνεται κυρίως σε καθηγητές φυσικής αγωγής, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές καθώς και φοιτητές των τμημάτων αυτών. Σκοπός η επιμόρφωση και ενημέρωση για τη δύναμη της υδροθεραπείας, σε θέματα αποκατάστασης (και όχι μόνο), με την ευεργετική συμβολή του… νερού!

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καθώς και με την υπεύθυνη της διοργανώτριας εταιρείας κα ΣΤΕΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τηλ: 6977258206.

Δείτε ΕΔΩ λεπτομερείς πληροφορίες για το σεμινάριο (Πρόγραμμα, Δήλωση συμμετοχής κλπ)

Παρακολουθείστε στο παρακάτω video τη συνέντευξη που έδωσε στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ η κυρία Στέλλα Οικονόμου, με θέμα το Σεμινάριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2