Τρία χρυσά στη δεύτερη μέρα

23
Μάι

Άλλα τρία χρυσά μετάλλια προστέθηκαν στη… συλλογή του ΚΟΤΙΝΟΥ, κατά τη διάρκεια των αγώνων της 2ης μέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης ΑμεΑ 2014.

Την αρχή έκανε ο Βαγγέλης, που στα 100 ελεύθερο,  με άνεση, τερμάτισε πρώτος.

20140523_114434

 

Την… σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η Μαρία στα 50 μ.  Πρόσθιο που με χρονο 1’51″ 21 έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, κατακτώντας συγχρόνως το 3ο προσωπικό της χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί οτι το μετάλλιο απένειμε στη Μαρία ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Γιώργος Φουντουλάκης.

IMG_20140523_123127

Ο Τηλέμαχος ολοκλήρωσε τις επιτυχίες της ομάδας, κατακτώντας κι αυτός το 3ο του χρυσό μετάλλιο, κολυμπώντας τα 50 μ. Πρόσθιο σε 58″ 89, επίδοση που είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Την απονομή έκανε και στον Τηλεμαχο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Γιώργος Φουντουλάκης.

IMG_20140523_123028


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2