19 μετάλλια στο Πανελλήνιο Στίβου ΑμεΑ

11
Ιουλ

Δεκα (10χρυσά, πέντε (5αργυρά, τέσσερα (4)  χάλκινα, ένα (1Πανελλήνιο ρεκόρ και πολλά ατομικά και ομαδικά ρεκόρ, είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός των τριών αθλητριών και των οχτώ αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022, που διεξήχθη το διήμερο 09 με 10 Ιουλίου 2022, υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, στο Καυτατζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Οι  αριθμοί… «δείχνουν» τι πέτυχαν οι Πρωταθλητές μας!

Ο Φώτης Ντεφίδης (Τ35), με δύο (2) χρυσά μετάλλια, στα 800 μ. με Πανελλήνιο ρεκόρ (3’ 54), και στα 400 μ. και ένα (1) αργυρό στη σφαίρα.

Η Μερσίνα Σαρρίδου (F11), με δύο (2) χρυσά μετάλλια στο δίσκο και στο ακόντιο και ένα (1) αργυρό στη σφαίρα.

Η Άννα Μουρατίδου (Τ46, u14), στην παρθενική της εμφάνιση, με δύο (2) χρυσά μετάλλια στα 400 μ. και στο μήκος.

Ο Μποζ Έρσιν (Τ/F12), με ένα (1) χρυσό μετάλλιο στο μήκος και ένα (1) χάλκινο στο ακόντιο.

Ο Φατίχ Ουζούν (Τ/F11), με ένα (1) χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο και ένα (1) χάλκινο στο μήκος, στην παρθενική του εμφάνιση.

Η Ελένη Σίσκου (Τ20), με ένα (1) χρυσό μετάλλιο στο μήκος, 5η θέση στα 100 μ. και 7η θέση στο ακόντιο.

Ο Νικόλαος Τσατσανίδης (Τ32, u20), με ένα (1) χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος (Τ36), με δύο (2) αργυρά μετάλλια στα 800 μ. και στα 1500 μ. και ένα (1) χάλκινο στο ακόντιο.

Ο αειθαλής Γιάννης Τοπτσής (S10), με ένα (1) αργυρό στο μήκος και 5η θέση στο ακόντιο.

Ο Σταμάτιος Παπάζογλου (Τ20), με ένα (1) χάλκινο στο μήκος και 12η θέση στο ακόντιο.

Ο Ευάγγελος Λυμβαίος (F32). Με 4η θέση στη σφαίρα και 7η στην κορίνα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές μας, που με τις επιδόσεις τους, μας δίνουν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια!

Συγχαρητήρια στους προπονητές των παιδιών, τον Αλέξη Αγιαννιτόπουλο και τη Δάφνη Δεληγιάννη, καθώς και στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και Υποστηρικτές του Συλλόγου, που βρίσκονται κοντά μας συνεχώς και μας βοηθούν ποικιλοτρόπως.

saporters

 


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR