ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

 

1. Επίσημο Ιατρικό Πιστοποιητικό που να δηλώνει και να περιγράφει την αναπηρία σύμφωνα με το άρθρο 29 του ν. 2725/99 καθώς και την αιτία που προκάλεσε την αναπηρία.

2. Για κάθε έναν αθλητή ξεχωριστά και σύμφωνα με το καταστατικό βάσει του άρθρου 8, παράγραφος 2, πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις:

- Καρδιολογική- Καρδιογράφημα

- Υπερηχογράφημα καρδιάς

- Γενική Εξέταση ούρων & αίματος

- Παθολογικές

- Δερματολογική Εξέταση (για Κολυμβητές)

- Οπτικής Οξύτητας (για τυφλούς) σε εξηκοστά

3. Αίτηση έκδοσης δελτίου (κατεβάστε τη φόρμα ως έγγραφο του word η σε pdf)

4. Τέσσερις (4) φωτογραφίες διαβατηρίου

5. Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας

6. Εάν πρόκειται για αθλητές με νοητική αναπηρία δείτε το αρχείο με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στην ενότητα για τους αθλητές με νοητική αναπηρία.

Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR