ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Αγαπητοί γονείς και μέλη του συλλόγου μας,

 

Θα θέλαμε να σας καλοσωρίσουμε στη νέα αθλητική χρονιά 2020-2021 που ξεκινάει.

 Οι ώρες των προπονήσεών σας θα καθορίζονται σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές που θα σας αναλμβάνουν και σύμφωνα με τις ώρες που έχουμε στη διάθεση μας, ως Σύλλογος, για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οποιοδήποτε πρόβλημα που πιθανόν θα προκύψει, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητιέται για να βρίσκουμε μία κοινής αποδοχής λύση.

 ·         Οι προπονήσεις είναι μία ή δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα (ανάλογα με το τμήμα)  και διαρκούν 30 ή 45 λεπτά, εκτός από κάποια τμήματα αγωνιστικά της κολύμβησης ή του στίβου ή άλλων αθλημάτων.

 ·         Η συνδρομή θα καταβάλλεται κατά την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, στην Ταμία του Συλλόγου ή σε εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. (ΟΧΙ στους προπονητές), στα γραφεία του Συλλόγου, ή θα κατατίθεται στον Τραπεζικό Λογαριασμό του συλλόγου που τηρείται στην AlphaBank με IBAN: GR47 0140 9200 9200 0200 2021 888.

 ·         Εφόσον οι πληρωμή γίνεται μέσω web-banking, στην αιτιολογία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/της αθλούμενου/ης που αφορά η συνδρομή. Επίσης, τα τυχόν τραπεζικά έξοδα, θα τα επιβαρύνεται ο υπόχρεος καταθέτης.

 ·         Επειδή επικρατούν ειδικές συνθήκες, λόγω COVID-19, οι τριμηνιαίες συνδρομές ΔΕΝ θα ισχύουν για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

 ·         Οι συνδρομές είναι:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – Τμήματα

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝΟΣ

Εκμάθηση, 1 φορά/εβδομάδα, 30’ ή 45’

25 € ή 35 €

Εκμάθηση, 2 φ/εβ 30’ ή 45’

35 € ή 60 €

Εκμάθηση, 3 φ/εβ 30’ ή 45’

55 € ή 80 €

Ενδυνάμωση – Αποκατάσταση, 1 φ/εβ 45’

50 €

Προαγωνιστικό (μεγάλη πισίνα), 2 φ/εβ 30’

30 €

Αγωνιστικό (μεγάλη πισίνα)

35 €

Τέλος εγκατάστασης

(αποδίδεται απ’ ευθείας στο Δήμο)

10 € για ΑμεΑ

20 € για υπόλοιπες κατηγορίες

ΣΤΙΒΟΣ – Τμήματα

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝΟΣ

Μαζικό-Υγείας 2 φ/εβ

25 €

Εκμάθηση, 1 φ/εβ

30 €

Άθλησης – Ενδυνάμωσης, 2 φ/εβ

25 €

Προαγωνιστικό, 2 φ/εβ ή 3 φ/εβ

20 € ή 30 €

Αγωνιστικό

30 €

Άλλα ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΗΝΟΣ

Επιτραπέζια αντισφαίριση

15 €

Parabadminton

15 €

Boccia, Goalball

25 €

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: Η Εγγραφή στο Σύλλογο (ετήσια συνδρομή) 10 €

 §        Τα τμήματα γίνονται σύμφωνα με τις κινητικές και νοητικές δεξιότητες των αθλουμένων.

 §       Οι συνδρομές σε δύο αδέλφια, ή σε αθλητές που συμμετέχουν σε δύο αθλήματα, είναι μειωμένες κατά 5 € (στο σύνολο).

·         Παρακαλείστε να ενημερώνετε τον εκάστοτε εκπαιδευτή για τη μη προσέλευσή σας στην προγραμματισμένη προπόνηση με τηλεφώνημα ή μήνυμα, για να ρυθμίζει αναλόγως το πρόγραμμα και να μη κρατάει την εγκατάσταση κενή. Φυσικά, η ίδια υποχρέωση υπάρχει, σε περίπτωση αρρώστιας ή απουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 ·         Η συνδρομή πληρώνεται κανονικά ακόμα και αν λείπετε από τα μαθήματα.

 ·         Αν υπάρξει ακύρωση μαθήματος, που θα οφείλεται στον εκπαιδευτή, το μάθημα θα αναπληρώνεται σε συνεννόηση μαζί του.

 ·         Σε περίπτωση που πρόκειται να απουσιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλετε όμως να συνεχίσετε αργότερα, πρέπει να κατοχυρώσετε την ώρα, συνεχίζοντας να πληρώνετε τη συνδρομή. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί η ώρα να δοθεί σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο που είναι σε λίστα αναμονής.

 ·         Τέλος, θα θέλαμε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και καθαριότητας του χώρου που χρησιμοποιούμε, προς αποφυγή παρατηρήσεων και υποδείξεων, από τους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων που κάνει χρήση ο Σύλλογος.

Με κάθε αίτηση εγγραφής θα υποβάλλονται υποχρεωτικά:

 v  ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για την κατάσταση υγείας του/ης αθλούμενου/νης.

 v  ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (Για αθλητές/τριες με Δελτίο αθλητή)

 v  ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για  COVID-19 (απαιτείται Δελτίο καταγραφής αθλούμενου/νης)

 

 Πρόσθετες απαιτήσεις για συνοδούς, λόγω ισχυόντων Πρωτοκόλλων COVID-19

      Ø  ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για  COVID-19

      Ø  Χρήση μάσκας σε κάθε κλειστό χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων

 

Αίτηση εγγραφής ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τοπτσής Ιωάννης, Πρόεδρος (6973080140)

Ταχαή Έλσα, Αντιπρόεδρος (6946467287)

Παντίρη Αθανασία, Γραμματέας (6974718723)

Δημητροπούλου Χρυσούλα, Ταμίας (6973939177)

Κεμανετζής Ειρήναρχος, Μέλος (6977444463)

Αγιαννιτόπουλος Αλέξης, Έφορος αγων. τμημάτων (6944361119)

Δεληγιάννη Δάφνη, Επικεφαλής προπονήτρια (6932318057)

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ για ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2020-2021

Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR