1 χρυσό & 2 χάλκινα στο πινγκ πονγκ

03
Ιουν

Ένα χρυσό μετάλλιο και δύο χάλκινα ήταν ο απολογισμός των αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2018, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 02 & 03 Ιουνίου  στην Αθήνα.

Ο Ραφαήλ-Γαβριήλ Μαλαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία ΤΤ9.

Ο Παντελής Χαρακλιάς κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία ΤΤ10.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα μας, με τον Παντελή και τον Ραφαήλ, στο ομαδικό Ανδρών κατηγορία ΤΤ8 &  ΤΤ10.

Τέλος η Μαρία Κυριακίδου,  έχασε στα… σημεία το χάλκινο μετάλλιο και έμεινε στην 4η θέση , αφού ηττήθηκε με 2-3 στον μικρό τελικό της κατηγορίας ΤΤ6.

Τους αθλητές μας συνόδευσε και καθοδήγησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων η προπονήτρια του Συλλόγου Δάφνη Δεληγιάννη.

Στους αγώνες που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρίες με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο αριθμός συμμετοχών ήταν σε υψηλά επίπεδα, καθώς πήραν μέρος 73 άνδρες και γυναίκες από 14 σωματεία όλης της χώρας. Αγωνίστηκαν αθλητές από τη Χίο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Βέροια, την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καλαμάτα και την Αθήνα.

Το πρωτάθλημα τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους πρωταθλητές από την επιτραπέζια αντισφαίριση και άλλα αθλήματα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει  για τη βράβευση του ομοσπονδιακού προπονητή ΑμεΑ Πολυχρόνη Πολίτση για την πολυετή προσφορά του στην επιτραπέζια αντισφαίριση και γενικά στο παραολυμπιακό κίνημα, με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώην διεθνής έχει ανακοινώσει  ότι αποχωρεί από τη θέση του αυτό το καλοκαίρι.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε κι εμείς, αθλητές, προπονητές και όλοι οι άνθρωποι του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Πολίτση, τον Χρόνη μας, για την πολύτιμη και διαχρονική του βοήθεια (από το 2014 με το 15νθήμερο camp της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη, μέχρι και σήμερα), στη δημιουργία και ανάπτυξη του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

ALL1 Απονομη Παπαγεωργίου Γεώργιος μέλος του Δ.Σ της ΕΦΟΕΠΑ Μαλαδακη ο υπευθυνος του παγκοδμιου ranking list Καττίς Δημήτριος Χαρακλια εκανε ο πρωην αρχηγος Εθνικης Ομαδας Ανδρων επιτραπεζιας Αντισφαιρισης Παπαγεωργιου Κων

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook του Συλλόγου


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2