2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες

11
Ιουν

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» (σε προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες), διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 09 Ιουνίου 2018, στο Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», η 2η ημερίδα κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες, που διοργάνωσε Σύλλογός μας, με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τις προσπάθειες των παιδιών, σε μικρή και μεγάλη πισίνα, χειροκρότησαν, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, δημιουργώντας μια ευχάριστη, ζεστή και πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, από τα μικρότερα που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά σε πολύ κόσμο, μέχρι τους… «φτασμένους» πανελληνιονίκες μας, κορίτσια και αγόρια, που κολύμπησαν με τον ίδιο ενθουσιασμό και διάθεση, στο κλείσιμο της αθλητικής κολυμβητικής τους χρονιάς.

Συγχαρητήρια βεβαίως και στις προπονήτριες του Συλλόγου μας, την Ιωάννα, την Άννα, τη Νατάσσα, τη Γιώτα, τη Δάφνη, που προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο (μέσα και έξω από το νερό), την εκδήλωση.

Υποσχόμαστε, όλοι μαζί, ότι του χρόνου, η… 3η ημερίδα κολύμβησης ΑμεΑ, θα είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που εκτιμούν και τιμούν τις προσπάθειες των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Καλό καλοκαίρι.

 

Δείτε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο Facebook του Συλλόγου


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...