Απολογισμός 2023, με 32 χρυσά μετάλλια για τον ΚΟΤΙΝΟ

23
Ιαν

Στην 3η θέση, μεταξύ 56 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, με τη συλλογή 32 χρυσών μεταλλίων  (και 53 στο σύνολο) για το 2023, «φιγουράρει» ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑΜΕΑ).

Η επίδοση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σύλλογός μας, βαδίζει με ήρεμα και σταθερά βήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΚΟΤΙΝΟΥ, κατάφεραν να αυξήσουν την συνολική (χρυσά, αργυρά και χάλκινα) συγκομιδή μεταλλίων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (2022), χωρίς βεβαίως να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή τη λίστα, τα… «παγκόσμια» μετάλλια του παραολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, τους αθλητές μας, τις προπονήτριες και προπονητές μας, αλλά και όλη τη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον Σύλλογο!

Ευχαριστούμε όλες και όλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, που με κάθε τρόπο μας βοηθούν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον μεγάλο μας… «χορηγό», την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης και ειδικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη, για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την… «αγωνία» του για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας και όλων των συνεργατών του, που βρίσκονται πάντα δίπλα μας, δίνοντας λύσεις σε όποιο θέμα αντιμετωπίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σύλλογός μας συμμετείχε σε 6 μόνο αθλήματα από τα 17 συνολικά παραολυμπιακά αθλήματα που διοργανώνει η Ε.Α.ΟΜ. ΑΜΕΑ. Γεγονός που σηματοδοτεί τον νέο μεγάλο στόχο του «ΚΟΤΙΝΟΥ» για τη νέα χρονιά, με δημιουργία νέων τμημάτων και συμμετοχή σε περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις το 2024.

Ο Α.Σ. ΑμέΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» σας θέλει όλες και όλους κοντά του.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR