33 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κολύμβησης ΑμεΑ

19
Απρ

Είκοσι επτά  (27) χρυσά, τρία (3) αργυρά, τρία (3) χάλκινα, επτά (7) Πανελλήνια ρεκόρ (εκ των οποίων το ένα σε σκυταλοδρομία) και πολλά ατομικά και ομαδικά ρεκόρ, είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός των επτά παιδιών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» (δύο αθλητριών και πέντε αθλητών), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2022, που διεξήχθη το τριήμερο 15 με 17 Απριλίου 2022, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας.

Οι  αριθμοί… «δείχνουν» τι πέτυχαν οι Πρωταθλητές μας!

Η Μαρία Κυριακίδου (S7, SM7), συνέχισε αυτό που τόσο καλά ξέρει, με 5 χρυσά, στα:

50 μ. Ελεύθερο Γυναικών, 100 μ. Ελεύθερο Γυναικών, 100 μ. Ύπτιο Γυναικών, 50 μ. πεταλούδα Γυναικών και σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο mixed με Ν.Π.Ρεκόρ.

Η Άννα Μουρατίδου (S10), στην παρθενική της εμφάνιση, με 3 χρυσά, στα:

50 μ. Ελεύθερο Κορασίδων, 100 μ. Ύπτιο Κορασίδων με Πανελλήνιο ρεκόρ και σκυταλοδρομία 4Χ100 mixed με Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Αθανάσιος Ταλιατζής (S8, SM8), καταρρίπτοντας πάλι τα ρεκόρ του, με 6 χρυσά, στα:

50 μ. Ελεύθερο Παίδων με Πανελλήνιο ρεκόρ, 100 μ. Ελεύθερο Παίδων με Πανελλήνιο ρεκόρ, 400 μ. Ελεύθερο Παίδων με Πανελλήνιο ρεκόρ, 200 μ. Μεικτή Ατομική Παίδων με Πανελλήνιο ρεκόρ, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. Μ.Ο. Ανδρών, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο Ανδρών.

Ο Ιωάννης Θεολογίδης (S9, SM9), γιόρτασε τα γενέθλιά του, με 3 χρυσά στα:

200 μ. Μεικτή Ατομική Εφήβων με Πανελλήνιο ρεκόρ, σκυταλοδρομία 4Χ100 mixed με Πανελλήνιο ρεκόρ, σκυταλοδρομία 4Χ100 Μ.Ο., με 1 αργυρό στα 100 μ. Πρόσθιο Εφήβων και με 2 χάλκινα στα 50 μ. Ελεύθερο Εφήβων και 100 μ. Ελεύθερο Εφήβων

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος (S7, SΒ7), μέσα στους στόχους του, με 2 χρυσά στη

σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. Μ.Ο.  Ανδρών, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο Ανδρών και 1 αργυρό στα 100 μ. Πρόσθιο Ανδρών.

Ο αειθαλής Ευάγγελος Μανουηλίδης (S10), με 2 χρυσά στα:

400 μ. Ελεύθερο Ανδρών,   σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο Ανδρών, με 1 αργυρό στα 100 μ. ελεύθερο Ανδρών και με 1 χάλκινο στα 50 μ. ελεύθερο Ανδρών.

Ο Ολυμπιονίκης μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (S8), στην πρώτη του συμμετοχή με τα

«χρώματα» του ΚΟΤΙΝΟΥ, με 6 χρυσά στα:

50 μ. Ελεύθερο Ανδρών, 100 μ. Ελεύθερο Ανδρών, 100 μ. πεταλούδα Ανδρών, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο mixed με Πανελλήνιο ρεκόρ, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. Μ.Ο. Ανδρών, σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο Ανδρών. Επίσης, πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ, κολυμπώντας Εκτός Συναγωνισμού στα 50 μ. πεταλούδα Ανδρών.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές μας, που με τις επιδόσεις τους, μας δίνουν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Συγχαρητήρια στους προπονητές των παιδιών, τη Δάφνη Δεληγιάννη, τον Τάσο Καλιτσάρη, τη Γιώτα Αθανασίου, τον Κώστα Τόμπρο, στην αρχηγό της Αποστολής Χρυσούλα Δημητροπούλου, καθώς και στον Γιάννη Λυμβαίο, για την πολύτιμη βοήθεια που πάντα προσφέρει στην ομάδα, κατά την παραμονή της στην Αθήνα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και Υποστηρικτές του Συλλόγου, που βρίσκονται κοντά μας συνεχώς και μας βοηθούν ποικιλοτρόπως.

saporters


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2