Τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ και είκοσι δύο μετάλλια σε 2 μέρες

30
Απρ

Πολύ πετυχημένη η εμφάνιση που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου 2018, στη 12η ανοιχτή κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Ο απολογισμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός, αφού τα εννέα δελφινάκια της ομάδας μας, κατέκτησαν επτά (7) χρυσά μετάλλια με τέσσερα (4) νέα πανελλήνια ρεκόρ, εννέα (10) αργυρά μετάλλια και πέντε (5) χάλκινα μετάλλια, συνοδευμένα τα περισσότερα, με νέα ατομικά ρεκόρ!

Πιο συγκεκριμένα,

Η Μαρία Κυριακίδου (κατηγορία S7-SM7-SΒ7), «έσπασε» τα χρονόμετρα, αφού στα τέσσερα από τα πέντε αγωνίσματα που έλαβε μέρος, κατέρριψε τα προηγούμενα πανελλήνια ρεκόρ (200 μ. μεικτή ατομική με 4’20″ 99, 100 μ. πρόσθιο με 2’28, 100 μ. ύπτιο με 2’01″ και 400 μ. ελεύθερο με 7’46″), κατακτώντας (και με τα 50 μ. ελεύθερο) συνολικά πέντε (5) χρυσά μετάλλια

Ο Ραφαήλ-Γαβριήλ Μαλαδάκης (κατηγορία S10), κατέκτησε ένα (1) χρυσό (100 μ. πεταλούδα) και τρία (3) αργυρά (στα 50 μ., 100 μ. & 400 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Η Μαρία Συναπίδου (κατηγορία S6), κατέκτησε ένα (1) χρυσό (50 μ. ελεύθερο) και ένα (1) αργυρό (100 μ. ύπτιο) μετάλλια

Η Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου (κατηγορία S9-SM9-SΒ8), κατέκτησε τέσσερα (4) αργυρά (στα 100 μ. πρόσθιο, 100 μ. ύπτιο, 100 & 400 μ. ελεύθερο) και δύο (2) χάλκινα (στα 200 μ. μεικτή ατομική, 50 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Ο Αθανάσιος Ταλιατζής (κατηγορία S8), κατέκτησε ένα (1) αργυρό (100 μ. ύπτιο) και ένα (1) χάλκινο (100 μ. ελεύθερο) μετάλλιο.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος (κατηγορία SΒ7), κατέκτησε ένα (1) αργυρό (100 μ. πρόσθιο) μετάλλιο.

Ο Τηλέμαχος Πανταζίδης (κατηγορία S9),  κατέκτησε δύο (2) χάλκινα (στα 100 μ. & 400 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Πολύ ελπιδοφόρες τέλος, οι πρώτες συμμετοχές (χωρίς να έχουν αξιολογηθεί ακόμα για απόκτηση κατηγορίας), από την Μαρία Γρηγορίδη και Μαρία Ποτουρίδου.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές μας, που με τις επιδόσεις τους, μας δίνουν πολλές υποσχέσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους Προπονητές μας, που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές τους, βοηθώντας τους σε κάθε προσπάθεια που κάνουν. Τη Δάφνη Δεληγιάννη, τη Γιώτα Αθανασίου, την Πασχαλίνα Κουπελίδου, τον Κώστα Χατζηπέτρου.

Ο Πίνακας πιο κάτω, «μιλάει» και λέει πολλά!

Αποτελεσματα_corect


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2