6 χρυσά, 6 ρεκόρ! (upd)

18
Μάι

Με έξι (6) χρυσά και ισάριθμα πανελλήνια ρεκόρ, ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους τα «δελφινάκια» μας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2015, για Άτομα με Αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας, το διήμερο 16 & 17 Μαΐου 2015.

Η Μαρία Κυριακίδου τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία της στα αγωνίσματα, 50 μ. ελεύθερο, 50 μ. ύπτιο και 50 μ. πρόσθιο, καταρρίπτοντας και στα 3 αγωνίσματα τα προηγούμενα Πανελλήνια ρεκόρ.

Παρόμοια επιτυχία και για τον Τηλέμαχο Πανταζίδη, που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, με νέα Πανελλήνια ρεκόρ, στα αγωνίσματα, 50 μ. ελεύθερο, 50 μ. ύπτιο και 50 μ. πρόσθιο της κατηγορίας του.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!

ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Φουντουλάκης, βραβεύει τη Μαρία

ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κος Κων/νος Σιάχος, βραβεύει τον Τηλέμαχο

ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κος Κων/νος Σιάχος, βραβεύει τη Μαρία


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...