Το νέο μας προπονητήριο Boccia

21
Μαρ

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, παραχώρησε τη χρήση στον Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», ενός αχρησιμοποίητου προσβάσιμου χώρου, εκεί που στεγαζόταν παλιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιο πρόσφατα η Πρόνοια του Δήμου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρότυπο προπονητήριο για το άθλημα του Boccia, στο οποίο δραστηριοποιούνται  αθλητές του Συλλόγου μας.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθειά μας, χρειαζόταν να γίνουν πολλά πράγματα, χρειάσθηκε πολύ προσωπική δουλειά από τα μέλη μας, αλλά και μεγάλες βοήθειες από «παλιούς» και «νέους» φίλους μας, που μας πρόσφεραν αφιλοκερδώς, με μεγάλη ευχαρίστηση και προθυμία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έργο ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο να «δεχτεί» τους αθλητές μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στα μέλη μας, τους «παλιούς» και τους «νέους» μας φίλους, που βοήθησαν να υλοποιηθεί η πραγματοποίηση του προπονητηρίου.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση του συμπολίτη μας κ. Κιναλόπουλου, για την προσφορά των αναγκαίων υλικών, για το βάψιμο του οικήματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ALFA WOOD GROUP και ειδικά την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας κ. Κατερίνας Ζησοπούλου, που από την «μακρινή» Λάρισα, ευαισθητοποιήθηκε στο αίτημά μας και μας διέθεσε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου να «ντυθεί» με το απαιτούμενο παρκέ, όλο το δάπεδο του χώρου.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που οι αθλητές μας, θα μπορούν να προπονούνται στο νέο μας προπονητήριο και είμαστε σίγουροι ότι θα εκφράσουν κι αυτοί, πολύ σύντομα τις ευχαριστίες τους, με τις επιδόσεις και τις νίκες που θα ακολουθήσουν.ISK_5480 ISK_5468 ISK_5475 Untitled-1


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2