Νέα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Γ. Σ.

28
Αυγ

Με την αριθμ. 06/2021 Απόφαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με τα άρθρα 15 και 24 του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ (όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει), καλούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη του  Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, με τα παρακάτω αναγραφόμενα θέματα, που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30, στα Γραφεία του Συλλόγου στο Κλειστό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση οικονομικού & Διοικητικού απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για το διάστημα από 01/01/2021 έως 01/10/2021.
  2. Ανάληψη καθηκόντων από την τριμελή Εφορευτική Επιτροπή της οποίας Προεδρεύει Δικαστικός Αντιπρόσωπος.
  3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου Δ.Σ., πέντε (5) τακτικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου (και των αναπληρωματικών μελών αυτού) και τριών (3) τακτικών μελών Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου, για μέλος του Δ.Σ. ή της Ε.Ε., έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (άρθρο 13 του Καταστατικού) ΚΑΙ είναι ταμειακώς εντάξει. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα), πρέπει να κατατεθούν στον Σύλλογο (με κάθε πρόσφορο μέσο), ΜΕΧΡΙ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Υπεύθυνη δήλωση υποψηφιότητας


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR