Η Έλσα Ταχαή υποψήφια για την Ε.Ε. της ΕΑΟΜΑμεΑ

17
Μαρ

Η Έλσα Ταχαή υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή στις αρχαιρεσίες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ).

Το μήνυμα της Έλσας:

Ξεκινώντας  το 2010 ως πρώην  αρτιμελής  αθλήτρια  κολύμβησης και νυν αθλήτρια  κολύμβησης  με αναπηρία πήρα την απόφαση  δημιουργίας του πρώτου αθλητικού συλλόγου  με αναπηρία στη Αλεξανδρούπολη  και τον Έβρο με την ονομασία Αθλητικός  Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες ΚΟΤΙΝΟΣ.

Απο την πρώτη  στιγμή ο σύλλογος αυτός αγκάλιασε  και στέγασε τα άτομα με κινητική  και νοητική αναπηρία με την στήριξη  του κατάλληλου  και παράλληλα επαγγελματικού ανθρώπινου  δυναμικού.

Μέσα σε 10 χρόνια, το αρχικό όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον ο «Α. Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ» πρωταγωνιστεί με τις αθλήτριες και τους αθλητές του, στα πανελλήνια πρωταθλήματα των περισσότερων παραολυμπιακών αθλημάτων .

Η δεκαετής και πλέον ενασχόλησή μου στο χώρο του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες, τόσο σαν αθλήτρια, όσο και σαν διοικητικός παράγοντας, με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία των αρχαιρεσιών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  (Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ), ως υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 

Η Έλσα Ταχαή είναι ιδρυτικό μέλος, 1η Πρόεδρος και σημερινή  Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Καλή επιτυχία Έλσα!!!

Αρχαιρεσίες ΕΑΟΜ ΑμεΑ κατάσταση υποψηφίων-Ε.Ε.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...