Γενική Συνέλευση & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

21
Ιαν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και  φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κύριος Γιάννης Βαταμίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Κων/νος Εξακουστός, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Παύλος Μιχαηλίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Αετόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κύριος Κων/νος Χατζιμιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ κύριος Ιωάννης Λυμβαίος.

Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία,

Ο κύριος Αντώνης ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΣ, η ALPHA BANK, η Ε.ΠΟ.Φ.Ε., η THRACOM DC, η κυρία Φωτεινή ΔΟΜΠΑΡΑ.

Τιμήθηκαν επίσης, με αναμνηστικό έπαθλο, οι συντοπίτες μας αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics, που είναι μέλη του Συλλόγου μας:

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Κυριακούδης Δημήτριος, Κούρτης Ζήσης, Σίσκου Ελένη, Τιτόνη Αικατερίνη, Παπάζογλου Σταμάτιος, Πεταλούδης Βάιος, Γαλέντζας Αλέξανδρος.

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου:

Κυριακίδου Μαρία, Λαζαρίδου Μαρίνα – Νικολέτα, Ποτουρίδου Μαρία, Συναπίδου Μαρία, Γκουτζίδης Δημήτριος, Λυμβαίος Ευάγγελος, Μαλαδάκης Ραφαήλ, Ντεφίδης Φώτης, Πανταζίδης Τηλέμαχος, Παπαδόπουλος Νίκος, Ταλιατζής Αθανάσιος, Χαρακλιάς Παντελής, όπως και οι προπονητές τους:

Δεληγιάννη Δάφνη, Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος, Αθανασίου Παναγιώτα, Μιρμιγκίδης Ιωάννης, Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Πουρνάρας Κωνσταντίνος, Βλάχου Αναστασία, Λενουδια Αννα, Κουπελίδου Πασχαλίνα, Μαργιόλα Παναγιώτα, Κοτζαμάνη Ιωάννα.

Το «φλουρί» κέρδισαν ο κύριος Κων/νος Χατζημιχαήλ, για τους προσκεκλημένους και ο Αθανάσιος Μπατζιακούδης για τους αθλητές.

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά μας πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο), για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης, τον κύριο Κώστα Κεβρεκίδη για την προσφορά της βασιλόπιτας και των τσουρεκιών, την κυρία Μαρία Πετροπούλου και την  »ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Ψηφιακές Εκτυπώσεις», για τη βοήθειά τους στην προμήθεια των δύο baner, καθώς κι όσους βοήθησαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Και του χρόνου!


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2