Απολογισμός 2021, με 23 χρυσά μετάλλια για τον ΚΟΤΙΝΟ

14
Μαρ

Στην 6η θέση, μεταξύ 55 Σωματείων, με τη συλλογή 23 χρυσών μεταλλίων για το 2021, «φιγουράρει» ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Η επίδοση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σύλλογός μας, βαδίζει με ήρεμα και σταθερά βήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει μέσα στην πανδημία.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΚΟΤΙΝΟΥ, κατάφεραν σχεδόν να διπλασιάσουν τη συγκομιδή μεταλλίων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (2020), «σκαρφαλώνοντας» στην 6η από τη 10 θέση της περσινής γενικής κατάστασης.

Είμαστε βέβαιοι, ότι με την προσθήκη στις τάξεις του Συλλόγου μας, του Δήμοσθένη Μιχαλεντζάκη και της Ειρήνης Δρακωνάκη, θα συνεχίσουμε με ιδιαίτερες αξιώσεις την ανοδική μας πορεία.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, τους αθλητές μας, τις προπονήτριες και προπονητές μας, αλλά και όλη τη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον Σύλλογο!

Ο Α.Σ. ΑμέΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» σας θέλει όλες και όλους κοντά του.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR