Γ.Σ. & ΠΙΤΑ 2024

23
Ιαν

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και  φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης.

Ανάμεσά τους, ο Πρόεδρος του Δημ Συμβ. Αλεξ/πολης Χρήστος Γκουγκουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξ/πολης Σάββας Σεφεριάδης και Κυριάκος Αετόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χριστόδουλος Μεντίζης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, ο Γιώργος Μιχελής, εκπρόσωπος του Υπουργού Σταύρου Κελέτση, η Έμυ Κασιμάτη, εκπρόσωπος του Βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστου Δερμετζόπουλου,  ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Λυμβαίος,

Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία, το ΚΕΚ ΚΑΡΙΕΡΑ, η AVIN – DOUBLE M GAS, η ΛΟΥΤΣΙΑ ΑΝΤΟΧΙ και ο Όμιλος AGT Engineering & Operations Service.

Όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου μας:

ΒΟΥΛΒΟΥΚΕΛΗ Μιχαέλα, ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ Ειρήνη, ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ιωάννης, ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Μαρία, ΛΕΡΓΙΟΣ Αλέξανδρος, ΛΟΓΑΡΑ Μαρίλια, ΛΥΜΒΑΙΟΣ Ευάγγελος, ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ Δημοσθένης, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ Άννα, ΜΠΟΖ Ερσίν, ΜΥΛΩΝΑΣ Βαλάντης, ΝΤΕΦΙΔΗΣ Φώτιος, ΟΥΖΟΥΝ Φατίχ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ Τηλέμαχος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Σταμάτιος, ΣΑΡΡΙΔΟΥ Μυρσίνη, ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ΣΙΣΚΟΥ Ελένη, ΣΤΟΪΚΙΔΟΥ βασιλική, ΤΑΛΙΑΝΤΖΗΣ Αθανάσιος, ΤΟΠΤΣΗΣ Ιωάννης, ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Χρυσούλα.

Όπως και οι προπονητές τους:

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Δάφνη, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Παναγιώτα, ΒΛΑΧΟΥ Αναστασία, ΛΕΝΟΥΔΙΑ Άννα, ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξιος, ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ Αναστάσιος, ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ Κωνσταντίνος, ΤΟΜΠΡΟΣ Κωνσταντίνος, ΧΑΤΣΑΝΤΡΙΑΝ Αννίτα.

Το «φλουρί» κέρδισε Μαρία Σιγάλα.

Ευχαριστούμε τη Δήμητρα Ντεφίδου για τη χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και την εταιρεία ΣΑΛΓΚΑΜΗ, για τα πιτάκια στις αθλήτριες και ατους αθλητές μας

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά μας πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο), για την εκδήλωση.

 

Και του χρόνου!


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR