Πολλές επιτυχίες και πλούσιες εμπειρίες στα Σκόπια

23
Δεκ

Στη Διεθνή ημερίδα Κολύμβησης και Προσαρμοστικής Κολύμβησης «SANTA CLAUS», που διοργανώθηκε την Κυριακή, 22.12.2019 στο Αθλητικό Κέντρο Boris Trajkovski στα Σκόπια από το Day Centar «DOSE OF HAPPINESS» και το Aqua Pro Swimming Club Martin Stefanoski, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Στην ημερίδα συμμετείχαν ομάδες από Σερβία Βουλγαρία Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία.

Αν και ο μεγαλύτερος στόχος σε τέτοιες διοργανώσεις είναι η απόκτηση εμπειριών από τους νεαρούς αθλητές μας, δεν έλειψαν οι διακρίσεις και τα μετάλλια.

Κυριακίδου Μαρία 1η θέση στα 50ελ και στα 100μ ελεύθερο

Μητρουλάκη Βιργινία 25 ελεύθερο 2η θέση και στα 25 ύπτιο 3η θέση

Αρβανίτης Ταξιάρχης 1η θέση στα 25 ελεύθερο και στα 25 ύπτιο 4ος

Πεταλούδης Βακης 1η θέση στα 25 ύπτιο και 4η θέση στα 50 ελεύθερο

Παπάζογλου Σταμάτης 1η θέση στα 25 ελεύθερο και 5η θέση στα 50 ύπτιο.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...