Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Μπάντμιντον

01
Μάι

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Παρά-Μπάντμιντον, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Απριλίου 2023, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αλεξανδρούπολη (Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»), με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με τη σημαντική συμβολή του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ και του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης.

Πολύ καλή η αγωνιστική παρουσία των αθλητών & της αθλήτριας του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που την 1η ημέρα του πρωταθλήματος κατέκτησαν δύο (2) χρυσά μετάλλια με την Άννα Μουρατίδου (Κατηγορία SU5 Γ) και τον Παναγιώτη Καραμανλίδη (Κατηγορία SL4-SU5 ΑΑ) και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο με τον Φώτη Ντεφίδη (Κατηγορία SL3 ΑΑ) και τη δεύτερη μέρα των αγώνων, εμπλούτισαν τη συλλογή τους, με άργυρό μετάλλιο από την κατάκτηση της 2ης θέσης στο διπλό ανδρών με τον Φώτη Ντεφίδη και τον Παναγιώτη Καραμανλίδη, με αργυρό επίσης μετάλλιο, από την κατάκτηση της 2ης θέσης στο διπλό μικτό με τον Φώτη Ντεφίδη και την Άννα Μουρατίδου.

Στη διοργάνωση τέλος, πραγματοποιήθηκε και open τουρνουά μεταξύ όλων των κατηγοριών όπου ο Παναγιώτης Καραμανλίδης πήρε το αργυρό μετάλλιο με την κατάκτηση της 2ης θέσης και η Άννα Μουρατίδου πήρε το χάλκινο μετάλλιο με την κατάκτηση της την 3ης θέσης.

Πολύ σημαντικό γεγονός, η παρουσία στους αγώνες της προέδρου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννας Καρυοφύλλη, που ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη, τον πρόεδρο του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ Γιάννη Τοπτσή, καθώς και το σωματείο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης, για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξή του. Έδωσε δε, «ραντεβού» για του χρόνου, ανανεώνοντας την υπόσχεσή της για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη και την επόμενη χρονιά.

Τις απονομές, μαζί με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, έκαναν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Θεόδωρος Βουρδόλης, ο πρόεδρος και ο Ταμίας του ΑΣ ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ Γιάννης Τοπτσής και Ειρήναρχος Κεμανετζής, αντίστοιχα και ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης και Βίκυ Κοϊνάκη αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια

στους αθλητές μας, την Άννα, τον Φώτη και τον Παναγιώτη.

Συγχαρητήρια

στη Δάφνη Δεληγιάννη και τον Σταύρο Κιλινκαρίδη, που με εξαιρετικό τρόπο προετοίμασαν και καθοδήγησαν τους αθλητές μας σε όλους τους αγώνες που έδωσαν!

Tags:  


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2