Πίτα & Γ.Σ. 2017

23
Ιαν

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, σε αίθουσα του ΘΡΑΚΗ Παλάς, η κοπή  την πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, καθώς και η ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση για το 2017.

Αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, γονείς, προπονητές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραολυμπιονίκες, εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες, αλλά και απλός κόσμος, έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τους αθλητές, τις αθλήτριες αλλά και τους «αφανείς» ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια στην εκδήλωση, επισήμανε τον διδακτικό χαρακτήρα που έχουν για όλους, οι προσπάθειες των παιδιών του Κότινου και πρόσθεσε ότι «Τα άτομα με ειδικές δεξιότητες καταφέρνουν με το πάθος τους για ζωή και μετατρέπουν, τα ενδεχόμενα ελαττώματά τους, σε προτερήματα. Το ελάχιστο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο. Ως Περιφέρια Θα είμαστε κοντά στις προσπάθειές του Συλλόγου»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μιχάλης Ραγκούσης, νεοεκλεγείς στο Δ.Σ. της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που ανέπτυξε συνοπτικά το σχέδιο δράσης του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέγραψαν σημαντικές επιτυχίες μέσα στη σεζόν, αλλά και άνθρωποι με πολύτιμη προσφορά στον σύλλογο. Συγκεκριμένα, απ’ τους αθλητές τιμήθηκαν: η Κυριακίδου Μαρία(κολύμβηση), ο Ταλιαντζής Αθανάσιος (κολύμβηση), ο Πανταζίδης Τηλέμαχος(κολύμβηση) , ο Πεταλούδης Βάιος (κολύμβηση), ο Παπάζογλου Σταμάτιος(κολύμβηση) , ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (στίβος), η Τιτόνη Αικατερίνη (στίβος) και ο Μόμτσος Ανδρέας (στίβος).

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους, οι κυρίες Καρακασίδου Φωτεινή και Μαρίνα Ρέπα.

Τέλος, εγκρίθηκαν ομόφωνα, ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς.

16244748_10154556327048300_1244688709_o

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Δείτε το σχετικό ρεπορταζ από το Sportsaddict.gr


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2