Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

19
Φεβ

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 63). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου από όλα τα τμήματα (κολύμβηση,πινγκ-πονγκ,στίβο και ιππασία) και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Το φλουρί έτυχε στην πρόεδρο και αθλήτρια του συλλόγου Έλσα Ταχαή. Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων. Από την εκδήλωση όλοι οι αθλητές έφυγαν χαρούμενοι.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, τους θρακιώτικους φούρνους ΛΕΧΟΥΔΗ, τα COCO-MAT Αλεξ/πολης, τα ψιλικά-τσιγάρα ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ, το βιβλιοπωλείο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, το ΚΥΤΤΑΡΟ SHOP, τον εθελοντικό σύλλογο γυναικών Αγ. Νικόλαος και για το μεγάλο δώρο τα ορθοπεδικά είδη ΣΕΡΚΕΛΙΔΗ.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...