4 πανελλήνια ρεκόρ και 15 μετάλλια για τα «δελφίνια» του ΚΟΤΙΝΟΥ

29
Μάι

Με τη συγκομιδή τεσσάρων (4) νέων πανελλήνιων ρεκόρ, εννέα (9) χρυσών, τριών (3) αργυρών και τριών (3) χάλκινων μεταλλίων, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αθλήτριας και των αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο ΒΙΚΟΣ-Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Ανδρών & Γυναικών 2023, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27 & 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας.

Η Μαρία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, με νέα πανελλήνια ρεκόρ και στα τέσσερα αγωνίσματα που κολύμπησε (100 μ. Ύπτιο,  400 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ελεύθερο και  50 μ. Πεταλούδα), ήταν ασφαλώς η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Πρωταθλήματος.

Από… κοντά και:

Ο Αλέξανδρος ΛΕΡΓΙΟΣ, με τρία χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα που κολύμπησε (100 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Πεταλούδα, 200 μ. Ελεύθερο).

Ο Δημοσθένης ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ, με δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα που κολύμπησε (100 μ. Πρόσθιο, 50 μ. Ελεύθερο).

Ο Τηλέμαχος ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, με ένα χρυσό μετάλλιο (100 μ. Πρόσθιο) και δύο αργυρά μετάλλια (100 μ. Ελεύθερο,  50 μ. Ελεύθερο) στα αγωνίσματα που κολύμπησε.

Ο Νικόλαος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, με ένα χάλκινο μετάλλιο (100 μ. Πρόσθιο).

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας  4Χ100 μ. Ελεύθερο (max 34 p), με τους ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ- ΛΕΡΓΙΟ, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειές τους, τα πανελλήνια και ατομικά ρεκόρ τους, για τα μετάλλια που κατέκτησαν.

Πολλά «μπράβο» στους προπονητές τους, Δάφνη Δεληγιάννη, Τάσο Καλλιτσάρη, Γιώτα Αθανασίου, Κώστα Χατζηπέτρου, Κώστα Τόμπρο, για την καθημερινή «δουλειά» τους, που αποφέρει τόσο σπουδαία αποτελέσματα!

Ευχαριστούμε θερμά, όσες και όσους, με όποιο τρόπο μπορούν, βοηθούν διαχρονικά τις προσπάθειές μας, ώστε να μπορούμε, ως «ΚΟΤΙΝΟΣ», να προσφέρουμε ευκαιρίες άθλησης, σε όλα τα Άτομα με Αναπηρίες της περιοχής μας (και όχι μόνο) σε υψηλό και  ποιοτικό επίπεδο.

Η «οικογένεια» του ΚΟΤΙΝΟΥ σας θέλει, όλες και όλους, κοντά της.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR