ΧΡΥΣΕΣ επιτυχίες για τα μικρά μας δελφινάκια!!!

11
Απρ

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη,  6 & 7 Απριλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης Νέων-Νεανίδων & Παίδων-Κορασίδων 2024.

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με τη Μιχαέλα Βουλβουκέλη, την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία-Μαρίνα Σιδηροπούλου, τον Ιωάννη Σεφεριάδη και τον… «αρχηγό» Αθανάσιο Ταλιαντζή, με τελικό, εντυπωσιακό απολογισμό, 10 Χρυσών μεταλλίων, που συνοδευόταν από πολλά ατομικά ρεκόρ, πέρα από τη μεγάλη χαρά και την ικανοποίηση της συμμετοχής.

Συγκεκριμένα:

Ο Ταλιατζής Αθανάσιος, κατέκτησε την  1η θέση στην κατηγορία του S8 στις ηλικίες 17-18 ετών, στα αγωνίσματα 100μ υπτιο, 100μ πεταλούδα, 50μ ελεύθερο και 100μ ελεύθερο.

Ο Σεφεριάδης Ιωάννης, 1η θέση στις ηλικίες 12-16 ετών στην κατηγορία S9 στα αγωνίσματα 200μ Μικτή Ατομική, 50μ ελεύθερο και στα 100μ πρόσθιο.

Η Βουλβουκέλη Μιχαέλα, 1η θέση στις ηλικίες 12-15 ετων στην κατηγορία S8 στα αγωνίσματα 100μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο, 200μ Μικτη Ατομική και στα 100μ ελεύθερο.

Η Σιδηροπούλου Αναστασία – Μαρίνα, 1η θέση στην κατηγορία S9 στα αγωνίσματα 100μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο και στα 100μ πρόσθιο.

Συμμετείχαν επίσης (και οι τέσσερις κολυμβητές/τριές μας) στη σκυταλοδρομία 4 Χ 50μ Μικτή Ομαδική mixed 34 βαθμών.

Συγχαρητήρια στις κολυμβήτριες μας και στους κολυμβητές μας.

Συγχαρητήρια στους προπονητές τους Δεληγιάννη, Αθανασίου, Καλλιτσάρη και Μιχαηλίδου που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές τους, καθώς και στους γονείς που στηρίζουν όλες τους τις προσπάθειες.


Main composition [HD 1920x1080]Ο «Κότινος» είναι Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Αλεξανδρούπολης, με μέλη από όλο το νομό Έβρου, όντας ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος που υπάρχει στο νομό για Άτομα με Αναπηρία. Πήρε το όνομά του από το μοναδικό έπαθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας: το στεφάνι αγριελιάς, σύμβολο ειρήνης, συμφιλίωσης, τιμής, αθλητικού πνεύματος και «ευ αγωνίζεσθαι». Γεννήθηκε το 2010, όταν η ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Ταχαή, έχοντας χάσει το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία για να μπορούν οι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και με κάθε είδους αναπηρία, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες πρόσβασης σε αθλητικούς χώρους, ένταξη στο θεσμοθετημένο αθλητισμό και ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα. Η πρωτοβουλία της αγκαλιάστηκε από φίλους, εθελοντές προπονητές και φορείς της πόλης. Ο Α. Σ. ΑμεΑ Κότινος είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Λειτουργεί ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής Περισσότερα...

ETIKETA KABEIROS PISO..cdr ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_ Print πετροπουλου_Μ+logo square ENERGY VALUE ΜΑΙΜΟΣ Ρυμενίδης Κάρτα Pic Nic Μετόχι_2LOGO_COLOR